За нас

Дейността на СФ Трейдинг ЕООД е насочена основно към производството на собствени слънчеви колектори за топла вода (термосоларни слънчеви колектори). Като съпътстваща дейност предлагаме и монтаж и изграждане на слънчеви системи за топла вода за битови и промишлени нужди. От Септември 2017г. започнахме да предлагаме нов модел слънчев колектор (модифициран U-Pipe) с повишена ефективност и увеличена гаранция. Ефективността е доказана с тест в Централна Лаборатория по Слънчева Енергия на БАН и е 75%. Гаранцията на новия модел слънчеви колектори, наречен PNP-10, e 5 години.

Нашите слънчеви колектори изпълняват изискванията, поставени в програмата за подкрепа за енергия от ВЕИ за домакинствата.

Разработката на първия ни модел слънчев колектор, СФТ-10, започна в началото на 2013-та година, като при конструирането му си бяхме поставили за основна задача да съчетаем качество, надеждност и ниска цена. Избрахме да разработим вакуумно-тръбен слънчев колектор поради добрите му показатели при целогодишна употреба. Плоските слънчеви панели имат твърде големи загуби, особено в студено време, затова за клиентите, които търсят целогодишна експлоатация, вакуумно-тръбните слънчеви колектори са просто задължителни.

В производството на нашите колектори влагаме предимно български материали и ползваме услугите на български фирми – производители, доставчици на услуги и търговци. Вярваме, че можем да предложим по-добър продукт от китайската стока, която през последните години залива пазара, като по този начин стимулираме българската икономика. Купувайки от нас вие получавате качествен продукт на възможно най-добрата цена – директно от производител.

Изберете Българското – изберете нашите слънчеви колектори!