Posted on

В помощ на бизнеса – топлинна енергия за смешни пари.

Слънчев колектор PNP-10

При днешните цени на енергоизточниците, използването на слънчевата енергия е вече не просто лукс или прищявка – то е задължително условие при енергоемките производствени процеси.

Ние, от SolarSystems.bg, вече 9 години успешно внедряваме собствената си разработка вакумно-тръбни колектори по модифицирана U-pipe технология. Тази технология елиминира недостатъците на стандартните вакумно-тръбни колектори, като запазва високата им ефективност при целогодишна експлоатация. Нашите колектори модел PNP-10 са тествани в лабораторията на БАН по слънчева енергия и нови енергийни източници, като регистрираната им ефективност е 75%. Те са идеално допълнение към всички съществуващи инсталации за производство на топлина, като директно снижават разходите за гориво или ел. енергия. Работят целогодишно и са с изключително дълъг експлоатационен живот, което гарантира бързо изплащане на инвестицията и добра конкурентноспособност на вашето предприятие.

При хотели – покриват огромна част от разходите за погряване на вода, като в крилата на сезона, при ниска заетост на хотела, излишъкът от топлина може да се прехвърля към отоплителната инсталация на сградата или за подгряване на басейн.

При преработвателни предприятия – процесите изискващи погряване на дадена суровина или агент могат да бъдат подпомогнати или изцяло обезпечени от слънчева енергия, което директно спестява разходи за гориво или ел. енергия.

В жилищни сгради с централно топлоснабдяване – могат директно да бъдат присъединени към съществуващата инсталация за отопление и гореща вода, като директно намаляват потреблението на топлина от Топлофикация и намаляват месечните сметки.

Фактът, че нашите колектори са произведени тук, в България, дава допълнително спокойствие на клиентите ни, че могат да разчитат на гаранционно и след-гаранционно обслужване. Дългият живот на колекторите се гарантира и от дизайнът им, който позволява ремонт и не налага замяната на цял колектор при евентуална повреда. Освен това, предлагаме и най-добрата цена – само 550 лева без ДДС на брой.

За поръчки, въпроси и допълнителна информация, моля позвънете на телефон 0887 347 518.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *